onsdag 12 oktober 2016

Misstag

Ibland går det lite för fort. 

Det är strukturtapeter överallt i detta hus, och i stora rummet är det sjögrästapeter. Här på ovanvåningen/balkongen/loftet är det också någon form av strukturtapet och när vi hittade en färg som var en form av blandning mellan spackel och färg och lovade att dölja strukturen tyckte vi att det lät som en bra ide.

Så lättapplicerad som de lovade i reklamen var den förstås inte, och det gick åt en del, men det blev ändå ganska bra och ger ett intryck av en stenvägg. Den dolde också effektivt strukturen i tapeten.

Av någon anledning (antagligen för att vi testat där nere och inte tänkte på att det var en annan tapet här uppe) provade vi aldrig att dra ned tapeterna. Inte förrän första väggen var färdig och jag halvt om halvt av misstag råkade dra och upptäckte att de kom ned väldigt lätt. Det hade med andra ord varit otroligt lätt att dra ned dem och bara måla väggarna istället, men det var så dags när en hel vägg redan var färdig.

Ibland blir man lite trött på sig själv, men jag antar att det inte är det enda misstaget vi kommer göra under resans gång. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar