måndag 31 oktober 2016

Lägesrapport

Jag skulle vilja posta ett gäng snygga före- och efterbilder, men i ärlighetens namn blev det inte tid till att fota. Jag sprang ett snabbt varv med mobilkameran sekunderna innan vi åkte, men med stängda fönsterluckor och dessutom tvätt överallt blev det inte något som passar att visa upp som en efterbild. Snarare från gammal röra till ny. 

Det är en hel del kvar att göra, där det mest tydliga är belysningen. Det behövs mer och annorlunda belysning så att det blir lite mysfaktor. Båda sovrummen saknar dock krokar för taklampor (knapparna på väggen är kopplade till ett vägguttag), så det blir en utmaning för nästa gång. 

Vi har kommit en bit på vägen, men det är långt kvar. Visst hade det varit skönt att ta in hantverkare och bara göra om precis allting, men det får i så fall bli när vi har bott in oss. Just nu är det lätt att bedöma huset på ett sätt, baserat på att det är höst och lite mörkt, men i sommar kommer det vara helt andra saker som är viktiga och det är ju i huvudsak på sommaren vi skall vara där. 

Rom byggdes som bekant inte på en dag, men det blev ganska bra till slut. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar