lördag 23 juni 2018

Gorges du Verdun

På torsdagen gick färden åt andra hållet, mot Gorges du Verdun. Vi åkte över bergen, men Google hade varit alldeles för optimistisk och resan tog väldigt lång tid. Vi stannade för vår lunchpicknick längs vägen och njöt av fantastisk utsikt.

Vägen var annars inte det bästa valet - vi såg inget av floden/canyonen innan vi var framme vilket förtog hela poängen med att åka över bergen.

Väl framme hyrde vi trampbåtar och det var ett bra drag. Lite för kort med bara en timme så vi fick trampa på ordentligt och jösses, vad jobbigt det var! Jag har aldrig åkt trampbåt förr och det ser ju så lätt ut, men icke (iaf inte för någon så otränad som jag).

Kul var det ändå och vi hann se grottor, vattenfall och även bada från båten. Amie var jättenöjd och hoppade glatt i från stegen. Så härligt!

På väg hem valde vi motorvägen, men den var en bit bort och det är väl det enda tråkiga - det tar verkligen tid att åka dit. Jag vet inte om jag tycker att det är värt det, även om just den här dagen blev väldigt bra.7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar