lördag 21 april 2018

Bröllop

För två helger sedan var vi på ett magiskt bröllop när två vänner i Frankrike gifte sig.

Det började med en borgerlig vigsel (en av gästerna berättade att det är obligatoriskt i Frankrike, vettigt ändå) och därefter en kyrklig vigsel följt av en jättefest på en vingård. Så fint alltihop!

Det skall erkännas att vi fick hålla oss i utkanten av rådhuset och smyga ut ur kyrkan med barnen så både jag och maken var rätt oroliga innan middagen, men barnvakterna som anlitats var fantastiska och Amie glömde oss snart helt. Julie kom ut ett par gånger, men somnade ungefär när middagen började så det gick jättebra! Bara känslan av att få sitta och äta utan att springa upp stup i kvarten...

Den stora missen var att vi tänkte svensk bröllopstid och trodde att det skulle vara slut till typ två så vi bokade inget hotellrum. Det ångrade jag bittert när vi fick ge oss iväg innan det var slut (jag tror att det höll på hela natten) för att orka köra hem och ta hand om barnen (som ju sov gott långt tidigare) dagen därpå.

Trots det var det verkligen fantastiskt med massor av champagne, orkester, sushikock, photobooth, otroligt god mat och vin, jordgubbsträd och fem olika tårtor till efterrätt, dansgolv och härlig stämning. Är så glad att vi fick vara där och dela dagen med våra vänner!

(Jag har bättre bilder på brudparet, men vill inte posta bilder med alltför tydliga ansikten).










































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar