torsdag 1 december 2016

Cannes

Maken var på mässa i Cannes - en lite slumpmässig grej när en samarbetspartner föreslog ett möte där och det visade sig vara en tredagarsmässa med sådan teknologi som vi jobbar med. Lite fränt för oss lantisar att kunna ta bussen direkt hem efter mässan.

Hursomhelst, jag och tjejerna åkte dit på eftermiddagen och mötte upp honom. A hittade förstås genast e karusell hon ville åka och hon var så söt när hon först jätteglad utropade att den stannade och sedan helt bedrövad över att den startade igen - utan henne (vi väntade på maken eftersom kontanterna i min plånbok främst bestod av kundvagnsmynt i plast). Till sist fick hon åka och var jättenöjd över det.

Det var även invigning för vår nya vagn som i köpte via en Facebookgrupp för en femtio euro. Den är ett litet skepp men ändå bra när man vill transportera båda barnen genom trafiken och slippa slagsmål om vem som ska åka vagn. Trånga trottoarer gör det också lite lättare (fast det är inte lätt med vagn här) med en sådan variant och inte en där barnen sitter bredvid.

Det var varmt och skönt i solen, men annars börjar det bli kallt faktiskt.

För övrigt har jag svårt att släppa makens Secret Service-stil med svart kostym och solglasögon. Bara öronsnäckan som saknas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar