onsdag 28 september 2016

Frankrike nästa?

Nu är det nervöst!

Vi började plasta pallar tidigt imorse. Tack och lov hade vi gjort ett förarbete och ställt ihop allting så som det skulle vara, men lagerdörren är lägre än de här pallarna kommer att vara, och utrymmet för litet för att komma åt att plasta, så idag fick vi dra ut allt på lastkajen och göra det sista där. 

DHL ger sällan besked om exakt när det kommer, men de lovade att de inte kommer innan 11. Vi hoppades att det skulle betyda att de kom efter lunch, men icke. 11.01 står en lång trailer utanför porten och då hade vi fortfarande en hel del kvar. 

Det är inte första gången vi plastar pallar samtidigt som lastbilen står och väntar, så vi fixade det allt. Våra snälla grannar lånade även ut en kille med truck som kom och körde pallarna mellan lastkajen och bilen, för det hade bilen inte med. 

Nu är alla sex pallarna lastade och det är med stor nervositet som vi vinkade hejdå till dem. Mina erfarenheter av DHL, Frankrike och transporter i Frankrike är inte de bästa, så jag undrar om jag någonsin kommer att se dessa saker igen. 

Jag hoppas verkligen det. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar